Rulletrapputsatt mekanikk

Mange bruker fremdeles såpe, kost og vann, noe som kan påføre mekaniske deler og elektronikk i trappen/båndet skade, og gjør servicearbeidet til en unødvendig kostbar affære.

Rullebåndskånsom Dyprens

Vi bruker verdens mest avanserte maskiner på området til jobben. Maskinene dyprenser på en skånsom måte, med minimal bruk av væske, som igjen blir sugd opp av maskinen under prosessen.

BrannvernrensIvaretar sikkerheten

En rulletrapp eller et rullebånd fungerer som et transportbånd for støv, søppel, småstein og annet som måtte befinne seg i området på/rundt anlegget. Dette kan være en brann-/eksplosjonsfelle.

Siste nytt


Oslo Sentralbanestasjon

I forbindelse med den omfattende ombyggingen av sentralbanestasjonen i sommer vil ØBU Service AS i samarbeid med KONE Rulletrapper AS foreta Norges mest omfattende brannvernrens. Samtlige rulletrapper og rullebånd vil bli renset innvendig. Noen steder kan hele retursiden av et anlegg være hardpakket med denne svært brannfarlige blandingen, om anlegget ikke har blitt renset på lengere tid.


ØBU Service tester bakterienivået på dine anlegg!

Vi fortsetter å investere i renholdsmaskiner, og har gått til innkjøp av en teppe- og møbelrenser av beste kvalitet. Den har allerede vært i sving på et hundretalls stoler i Drammen, med et veldig godt resultat.

Om oss

  • ØBU Service ble etablert i 2002 og eies av Christoffer Reiersrud og Anders Hovland.

    Gjennom mange år med erfaring fra renholdsbransjen, har vi erfaringen og kunnskapen som gir de beste løsningene på dine renholdsutfordringer.
Ta kontakt, så kommer vi på en gratis og uforpliktende befaring.

Anders Hovland
Daglig leder
Telefon:
48 44 70 07

anders@obu.as


Christoffer Reiersrud
Teknisk sjef
Telefon:
93 40 39 42

christoffer@obu.as