Rulletrapprens En skånsom, men grundig rens

Behandling av linoliumsgulv Eksempel på før/etter rulletrapprens.

ØBU Service stiller alltid med to personer, som med hver sin maskin jobber parallelt i hver sin rulletrapp. Vi bruker markedets mest avanserte maskiner på området for å utføre rensen.

Maskinene dyprenser både trinn og opptrinn på en skånsom måte, med minimal bruk av væske. Væsken som blir brukt suges opp igjen av maskinen under prosessen. Dette er en metode som er godkjent av rulletrapp-produsenter verden over. Skulle det allikevel unntaksvis komme små mengder væske ned i en brønn så vil det oppdages av at vi alltid sjekker at det er tørt etter oss når jobben er fullført.

Vi bruker Rotomac 340 og Rotomac 360 og ET15B fra den anerkjente Rotomac-serien fra Rosemor i England til utvendig rens. Rotomac er patentert og den eneste rengjøringsmaskinen vi kjenner til som renser både trinn og opptrinn i samme operasjon!  Rotomac benyttes av rulletrapprensefirmaer på alle kontinenter.


Rens med Rotomac 360Her en video av maskinen i aksjon

BRANNVERNRENS
SIKKERHET OG HOLDBARHET

En rulletrapp eller et rullebånd fungerer som et transportbånd for støv, søppel, småstein og annet som måtte befinne seg i området på/rundt anlegget. Dette kan være en brann-/eksplosjonsfelle.

Grundig brannvernrens av rulletrapp
Les mer
RENE KAMBROER OG LANDING Kone rulletrapp

Rengjøring av kambroer og øvre og nedre landing blir utført med vår steamrenser, Junior Star Max, All-In-One Supersteamer/ eller Kærcher profesjonell steamrenser, med sug.Referanse

Kone rulletrapp

KONE Rulletrapper AS har inngått et samarbeid med ØBU Service om utvendig renhold av rulletrapper og rullebånd. ØBU Service bruker merkedets mest moderne maskiner tilegnet dette formål, og som betjenes med egne ansatte. Maskinen kan brukes på alle typer trapper og bånd, uavhenging av produsent.

Bonny servicemann fra KONE Rulletrapp.